Ugen der gik - transporten overhaler (Uge 25)

Bilkøerne på vejene og antallet af passagerer i den offentlige transport i myldretiden taler sit tydelige sprog – danskerne er tilbage på arbejde igen. Den konklusion bakkes op af stigningen på 9,5 % inden for transportservices, der bl.a. dækker over transport med bus og tog. Danskernes brug af firmakort i fysiske butikker er også steget med hele 13,6% sammenlignet med ugen før, hvilket tyder på, at vi igen køber frokost ude og kage til kontoret.

Og når vi taler om bilkøer på vejene, så ser det ud til, at køerne ved den tyske grænse til Danmark have givet hotelindustrien tiltrængt vind i sejlene igen. Hotellerne i Danmark har i hvert fald haft den bedste uge målt på omsætning siden Corona-lock-down, hvilket kan skyldes det stigende antal turister i landet. Den påstand bakkes op af tallene, som viser en større stigning i omsætningen på hoteller i Jylland end i resten af landet. Så det er fristende at konkludere, at det kan være tyske turister, der har bidraget til den forskel.

Uge 25 DATA

Til gengæld er omsætningen hos blomsterhandlere, byggemarkeder og møbelhandlere og forbruget på IT, telecom og forbrugerelektronik faldet sammenlignet med forrige uge. Men til trods for det fald er omsætningen faktisk højere end det historiske gennemsnit for uge 25.

Husk at du kan følge din egen forretnings udvikling via MyNets portalen eller den prisvinde
nde MyPayments app. Gratis for alle Nets-kunder: my.nets.eu eller Nets MyPayments App

Klik her hvis du vil læse flere detaljer om kategoriseringen af Market Insight.

New call-to-action
Natalia Laursen

Natalia Laursen

Natalia er Head of Marketing i Nets' afdeling for online betalinger og blogger blandt andet om forbrugerdata og konverteringsoptimering.

Følg Natalia Laursen på

Kommentarer

Der er ingen kommentarer endnu

Vær den første til at kommentere indlægget.